Γίνε χορηγός στο περιοδικό

Γίνε χορηγός στο περιοδικό

Η καταχώρηση της εταιρίας σας στο έντυπό μας είναι στοχευμένη σε άμεσα ενδιαφερόμενους (2.000 οικογένειες της τοπικής κοινωνίας, με παιδιά μαθητές) . Στο περιοδικό γράφουν 16 επιστημονικοί συνεργάτες, επαγγελματίες στην πόλη της Κομοτηνής (γιατροί, ψυχολόγοι, ειδικοί παιδαγωγοί κ.τ.λ.). Δεν είναι περιοδικό διαφημίσεων.

Η  συνεργασία στην οποία σας προσκαλούμε αφορά μια ολοσέλιδη καταχώρηση σε μορφή άρθρου όπου εκεί θα παρουσιάζετε τα οφέλη και το περιεχόμενο των προϊόντων τα οποία επιθυμείτε να προωθήσετε ή οτιδήποτε άλλο σχετικό. Σας τονίζουμε ότι  δεν θα υπάρχει ως καταχώρηση άλλη ομοειδής εταιρία.

Αν επιθυμείτε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε  τον πιο απλό τύπο συνεργασίας όπου το λογότυπο της εταιρίας  ή οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε να προωθήσετε ,θα τοποθετηθεί ως «banner» στο κάτω μέρος κάθε μονής ή ζυγής αριθμημένης σελίδας (8 από τις 16).

Θα χαρούμε πολύ αν στα πλαίσια των δράσεων για την εταιρική κοινωνική ευθύνη της  εταιρίας σας συμπεριληφθεί η στήριξη της έκδοσης του μοναδικού περιφερειακού εκπαιδευτικού περιοδικού » Όλοι για το Παιδί».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 6983301766.