Βιβλίο «Οδηγός γοΝέα»

7«Οδηγός γονέα»
Για εκπαιδευτικούς και γονείς με παιδιά στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό

Πόσες φορές άραγε νιώσατε απελπισία, θυμό ή λύπη προσπαθώντας να πείσετε τα παιδιά σας να διαβάσουν στην ώρα τους; Πόσες φορές νιώσατε αβοήθητοι προσπαθώντας να εξηγήσετε στο παιδί σας ένα πρόβλημα στα μαθηματικά, μία άσκηση στη γλώσσα ή το μάθημα της ιστορίας; Πόσες φορές προβληματιστήκατε για το ότι το παιδί σας διαβάζει ελάχιστα εξωσχολικά βιβλία ενώ είναι κολλημένο στο ηλεκτρονικό του παιχνίδι;
Ποιο είναι άραγε το συναισθηματικό κόστος για κάθε γονέα όταν αμέτρητες φορές καλείται να αντιμετωπίσει τις αρνητικές συμπεριφορές των παιδιών του; Πόσο επιβαρύνεται αρνητικά η σχέση του με το παιδί αλλά και με την υπόλοιπη οικογένεια. Τέλος, πόσο κοστίζει κάθε μήνα η βοήθεια στη μελέτη του παιδιού από ένα τρίτο άτομο;

Ο «Οδηγός γονέα» γράφτηκε από ειδικούς με σκοπό να βοηθήσει εσάς και το παιδί σας σε θέματα ανατροφής και μελέτης στο σπίτι.

Κόστος από 12,40€   μόνο με   7,90€ + 2,60€ μεταφορικά

εξωφ. οδηγος γονεαΜέσα από 10 μικρά κεφάλαια δίνονται άμεσες λύσεις που θα ενδυναμώσουν γονέα και μαθητή, θα φέρουν καλές επιδόσεις στο σχολείο και περισσότερη ηρεμία στο σπίτι.
Με την εφαρμογή των στρατηγικών στα τρία πρώτα κεφάλαια ο γονέας μαζί με το μαθητή φτιάχνουν το δικό τους σύστημα μελέτης και συμφωνούν στη τήρησή του. Στο κεφάλαιο 4 γίνεται μια σύντομη αναφορά στην ανάγκη και στους τρόπους καλλιέργειας της συναισθηματικής νοημοσύνης ενώ το κεφάλαιο 5 θα προσπαθήσει να επανακαθορίσει τη σχέση μεταξύ γονέα και δασκάλου με σκοπό να γίνει απόλυτα λειτουργική για το παιδί.
Στα κεφάλαια 6,7,8 και 9 το εγχειρίδιο προτείνει άμεσες και εφαρμόσιμες πρακτικές και στρατηγικές που θα οργανώσουν και θα βοηθήσουν τους μαθητές στο μάθημα της ιστορίας, στην επίλυση μαθηματικών προβλημάτων, στη μελέτη της ορθογραφίας και στην ανάγνωση. Στο δέκατο και τελευταίο κεφάλαιο παρουσιάζονται τρόποι με τους οποίους ο γονέας μπορεί να κάνει το παιδί του να αγαπήσει τα βιβλία.
Στις τελευταίες σελίδες του εγχειριδίου υπάρχουν όλοι οι χρήσιμοι πίνακες που αναφέρονται στα κεφάλαια του βιβλίου, τους οποίους μπορείτε να αποκόψετε και να τοποθετήστε σε σημεία όπου η πρόσβαση θα είναι εύκολη και άμεση.

Για να αποκτήσετε τον «Οδηγό γονέα»

στο fb: Οδηγός γονέα
στο email: oloigiatopaidi@gmail.com
και στο τηλέφωνο 6983301766

ή επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω

Κάντε την παραγγελία σας παρακάτω